Senaste inläggen

Av Åsa - 7 juni 2015 07:24

Idag vaknade kidsen tidigt. Det gör inte så mycket, för jag är ändå morgonpigg. Nedan är en bild från köket innan belysningen under köksskåpen kom upp.

Och här ovan är en bild med belysning. Vilken skillnad! Dock var de felmärkta, så vi har nu både varmvita och kallvita. Det blir till att byta, tror att det blir varmvita.

Plockade liljekonvalj igår...

Var på nationaldagsfirande i hembygdsgården och sjöng hembygdssången som jag skrev förra året. Det är väldigt mäktigt att höra två kyrkokörer sjunga 4 stämmor på refrängen, på en sång jag själv har skrivit. Underbart. Det är dock inte jag som skrivit stämmorna, det har Ulf Esborn gjort. Det var i alla fall väldigt lyckat och underbart roligt!!!

Av Åsa - 5 juni 2015 20:56

Igår tog Pontus studenten! Vilken lycka! Studenten är en sån där dag som man minns hela livet! Det var 21 år sedan jag tog studenten... Som igår!

Ujj framtiden väntar.....

Flaggan vajar på sin stång, lyssna på min sommarsång.... Tralala

Av Åsa - 3 juni 2015 23:18

Kom hem i eftermiddags och får en chock! Mitt i trädgården ligger en stor björk!

Vi hade väl tänkt löva inför studenten imorgon... Men en hel björk!!! Det innebär ju en del jobb. Som tur var kom inget till skada.

Av Åsa - 31 maj 2015 20:14

Det är ju morsdag idag. Men här har vi haft fullt upp. På fm blev växthuset äntligen färdigt. Vi har valt att ha panel på en gavel, för att kunna hänga lite verktyg mm.

Äntligen!!!!

Sedan körde jag in den store till hans date, inför studentbalen. Snygg va???

Hoppas att de har kul!!!!

Väl hemma fick jag en tavla av stora dottern! Hon hade målat med akvarell och gjort en ram av dörrfoder, som hon sprejat med guldfärg! Inte dåligt!!! Jättesnygg!

Av Åsa - 30 maj 2015 21:38

Hujedamig vad det har varit körigt denna veckan. Såg dock en regnbåge i Loo som jag lyckades fota....

I fredags morse åkte jag vägen om conditori nordpolen i Vara på morgonen. Vi hade avtackning av en medarbetare som skulle gå i pension, och jag ville göra lite extra genom att köpa tårtorna i Vara. Det blev bra. På vägen till Vbg såg jag många fina gula rapsfält!

Löjtnantshjärta....
Ha en fin lördagkväll!

Av Åsa - 26 maj 2015 22:47

Åh vilka kvällar det har varit..,

Av Åsa - 25 maj 2015 20:00

Weheyy! Helt otroligt!!! Jag satt och googlade på min egen sång som jag skrev 2008, Två små underverk. Det är ju en sång till tvillingar eller syskon, som kan användas vid dop eller namngivning.
Oj vad förvånad jag blev när jag insåg att det bl a finns flera klipp på youtube där folk sjunger min sång! Ååååhh så roligt att den används! Tack, tack, tack till alla er som använder den!
Originalet finns på dopguiden.se där är det jag som sjunger.

Av Åsa - 23 maj 2015 21:56

Åh vad gött det är med ljusa kvällar!!!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se